Micuța Anastasia va fi salvată

Moscova a condamnat-o, România a salvat-o

Joi, 8 iunie 2017, 07:54

Vă mai amintiți de Anastasia Şoimu? Micuța care putea să se sufoce la naștere din nedorința medicilor de-ai primi sarcina mamei sale pentru că nu avea cetățenie rusă?

Viața micuței costa 40.000 €. Acum putem spune plini de fericire și intuziasm că Anastasia va fi salvată. 

“Dragii, scumpii noștri donatori, o veste mai mult decât minunată!!!! Cei 40.000 euro necesari pentru tratamentul micuței Anastasia Șoimu au fost colectati!!! 10.000 euro s-au  colectat pe caritate.md si 30.000 într-un timp record au colectat prietenii noștri de la asociația " Salvează o inimă"!!!! Nu sunt atâtea cuvinte de mulțumire care merită acești oameni. Mulțumim din suflet domnului Vlad Placintă și domnului profesor Tănase Tasente,  pentru  eforturile depuse, pentru  tot ajutorul!! Stop donații Anastasia Șoimu! Iar vouă dragii noștri donatori vă aducem mii de mulțumiri. Bucurie mare în sufletul acestei mame doar datorită vouă!!!! Din inimă, minuni există și minunea o facem noi - Oamenii! Vă mulțumim!” - Caritate.md. 

jjj

Frumoasa colaborare dintre frații de pe ambele maluri ale Prutului a câta oară aduce roade frumoase și dulci, iar cu fiecare dată se dovedește a fi tot mai roditoare. Salvează o inimă și Caritate.md ne dovedesc zilnic că minunile există și bunătatea este în stare să învingă răul și să schimbe lumea.

Echipa LiberTv îi urează Anastasiei însănătoșire cât mai grabnică și o copilărie cât mai frumoasă. Și dacă ne dorim ca micuța Anastasia să știe despre acest capitol din viața ei, este doar pentru ca să-şi cunoască eroii în față și pentru a înțelege că “Binele mereu învinge răul”.

Ți-a plăcut articolul? Abonează-te:

Sau distribuie-l și tu:

Distribuie