West River

Noua trupă autohtonă West River, a lansat prima piesă motivațională #Capul Sus!

Veronica Vacari

Am realizat această piesă cu speranța într-un viitor mai bun. Indiferent de situația care este la moment în țară, tinerii nu trebuie să se dezamăgească, ci să fie curajoși, să inspire solidaritate civică și să meargă cu pași fermi înainte”, este mesajul celor trei membri ai trupei- Igor, Irina și Călin.

poza

Astăzi, Universitatea Liberă Internațională din Moldova a desfășurat un eveniment în susținerea noii trupe, la care au luat parte decanul Facultății de Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism, profesori, studenți, dar și prietenii acestora.

Este un eveniment frumos atât pentru facultatea noastră, cât și pentru comunitatea academică de profesori și studenți ai Universității Libere Internaționale din Moldova. În pofida faptului că suntem martorii unor evenimente sumbre în viața politică și socială a țării noastre, în această zi, vedem pe cer un soare la fel de frumos, precum e și mesajul acestei trupe tinere. Aș dori foarte mult ca să purtăm cu toții în suflet acest spirit de patriotism, pentru că doar așa vom putea realiza un viitor frumos pentru Republica Moldova, susține Decanul Facultății „Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism”, Viorica Țâcu.

p

Trupa West River a interpretat live noua piesă, după care au prezentat și videoclipul melodiei, care a fot realizat în câteva locuri din capitală, cum ar fi: Grădina publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, Gara Feroviară, Catedrala Mitropolitană din Chișinău.

Nu am investit nimic în acest videoclip și de aceea vrem să le mulțumim din suflet celor care ne-au susținut și au contribuit la realizarea lui. Este o dovadă că se poate realiza ceva frumos și fără a investi reurse financiare, menționează membrii trupei.

poza

Studenții care au venit să îi susțină, au rămas încântați de acest eveniment.

Această piesă are un mesaj profund patriotic. Mi-a plăcut foarte mult, îndeosebi modul în care au interpretat piesa. Cât despre videoclip, nici nu mai spun, este super de tot, susține studentul Muguel Malonga.

Mai multe detalii despre membrii trupei West River, dar și despre planurile lor de viitor, veți afla într-un interviu realizat de Liber TV.