De Ultimă Oră

Speranță pentru Ucraina! Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde pentru Ucraina

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, d…

Actualizat acum 17 ore

ariadna bordean

O fată de 16 ani a murit la spital după ce a fost lovită pe o trecere de pietoni. Ultimul mesaj al fetei de pe FACEBOOK

Veronica Vacari

Cu trei săptămâni în urmă, tânăra a postat pe profilul său de Facebook următorul mesaj: „Life itself is the most wonderful fairytale” (Viața în sine este cea mai frumoasă poveste).

Pe rețelele de socializare, rudele și prietenii tinerei au trimis zeci de mesaje de condoleanțe și de rămas bun, fiind șocați de moartea tinerei. Unul dintre cele mai emoționante fiind cel al verișoarei ei.

Copilaş, unde ai plecat? De ce m-ai lasat aici suflet drag? Ai uitat de nopțile împreună, ai uitat de planurile noastre? Ce mă fac eu fără tine, iubita mea? Unde e sufletul acela drag care te făcea să râzi mereu, care te alina, care te invita să nu mai pui suflet în toate? De ce tu? … M-am dus azi să fiu lânga tine… dar nu mai erai? De ce? …, este o parte din mesajul scris de Iulia Angheru, verișoara Ariadnei.

Accidentul s-a produs vineri. Ariadna a fost transportată la spital, însă medicii nu au putut să o salveze. Fata a decedat astăzi.