share experience

OPORTUNITATE! „Students from Romania share experience” își așteaptă curioșii

Patricia Cotlău

 „Students from Romania share experience” e un eveniment destinat, în exclusivitate, tinerilor absolvenți, care visează la un viitor prosper și o carieră de succes. Pentru o carieră de succes însă, mai întâi, e necesar să ne asigurăm că luăm decizii calculate și fondate. „Students from Romania share experience” nu este altceva decât un schimb liber de opinii și experiențe, întru stimularea și consultarea tinerilor referitor la ceea ce reprezintă, de fapt, a fi student în România și ce oportunități îți poate oferi această decizie.

Doritorii de a participa vor avea ocazia să se documenteze referitor la oferta de studii din România, fiind informați chiar din prima sursă, studenți basarabeni care-și urmează studiile peste Prut. Vor fi prezenți reprezentanți ai universităților din orașe precum: Iași, Cluj, București, Timișoara și Piatra Neamț. Se vor împărtăși experiențe, impresii și detalii pe care nu le găsești oriunde. În cadrul evenimentului, se vor livra informații nu doar despre oferta educațională și procesul de admitere în universități, dar și despre viața studențească în cămin, atmosfera din oraș, oameni, localuri, opinii personale și multe altele.

Evenimentul  organizat de către AO „Asociația Europeană a Tinerilor” din Chișinău, în  parteneriat cu „Organizația Studenților Basarabeni” din București, Timișoara și Constanța”, „Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor”, Iași se va desfășura sâmbătă, 19 mai 2018, în incinta sălii de conferințe a IPLT „Spiru Haret din capitală.

Garantează-ți o alegere corectă, informându-te de la cei care au experimentat deja asta, aplică, completând formularul.