O&D –Oratory and Debate

S-a lansat „O&D – Oratory and Debate” – Proiectul care promite impact

Patricia Cotlău

„Dat fiind faptul că arta comunicării este pasiunea mea, iar eu sunt cea care tind, în permanență, să-mi îmbunătățesc abilitățile oratorice, am înțeles că doresc să produc un impact în societate, printre rândurile tinerilor. Am mai organizat un astfel de curs în cadru grupei de inițiativă,  Clubul Oratorilor, deci am deja puțină experiență. Ceea ce am vrut să fac e să organizez un program mai bun. Am elaborat un format nou, mai exact un program ce include atât training -uri, workshop -uri cât și team building-uri. M-am gândit că dezbaterile nu pot exista fără cunoștințe în arta oratorică, de aia am decis să creez acest curs pentru a îmbină armonios aceste aspecte”, a declarat pentru echipa Liber TV  fondatoarea programului, Evelina Camenșcic

traineri O&D

Programul de instruiri implică 9 module cu diverși specialiști în domeniul oratoriei și dezbaterilor. De asemnea, cei 25 de tineri înscriși vor beneficia de un curs moderat de un psiholog. Pe lângă partea teoretică, participanți vor avea parte de un teambuilding, unde vor putea aplica cele învățate. Cursul va finisa cu un eveniment-ceremonie, în care tineri se vor simți adevărați debateri și oratori.

Evelina Camenșcic

Iulia Ghieș

În cadrul evenimentului de lansare, tinerii interesați au fost inițiați referitor la conceptele de oratorie și dezbatere de către Președintele „Debate Academy”– Iulia Ghieș și coordonatorul general al proiectului „O&D – Oratory and Debate” – Evelina Camenșcic.

Sursă foto:O&D – Oratory and Debate