Liviu Rotaru poza

Tânărul regizor Liviu ROTARU lansează lungmetrajul POVESTEA

Sorina Noroc

 Lungmetrajul Povestea a fost filmat timp de 3 luni, în aproximativ 20 de locații. Veți regăsi scene realizate acasă, dar și în București, Viena și Berlin. Printre cele 50 de persoane implicate, sunt tineri actori, precum și actori emeriți.

  Filmul va fi lansat la Cinematograful ODEON, pe 21 decembrie, de la ora 18:00. În cadrul evenimentului de lansare, copiii cu necesități speciale de la Centrul Tony Hawks ONG vor organiza un târg handmade de Crăciun cu jucării și felicitări și vor prezenta un program artistic. Spectatorii sunt îndemnați să facă o donație de 20 de lei la intrare, în schimbul căreia vor primi o felicitare de Crăciun realizată de copiii de la centru. Banii colectați vor fi direcționați în exclusivitate către Centrul Tony Hawks.

  Lansarea lungmetrajului face parte din proiectul Promovăm Schimbarea prin Film, care se desfășoară în perioada septembrie 2017 – februarie 2018. După evenimentul de lansare, urmează ca filmul să fie proiectat în 15 instituții de învățământ preuniversitar din 8 regiuni ale țării, precum și din Chișinău.

 Realizarea proiectului a fost posibilă și datorită  A.O. Asociaţia „Nicolae Dumitrescu”, cu susținerea Fundației Est-Europene, care a oferit suma de aproximativ 4000 USD din resursele financiare ale Guvernului Suediei.

Liviu ROTARU este un tânăr de 18 ani, care a realizat, până acum, mai multe scurtmetraje, dar și spoturi cu mesaje sociale. Povestea este primul lungmetraj regizat de Liviu. 

Echipa Liber TV îl felicită pentru această realizare!