frigider conectat la internet

Vezi cum arată aparatele care îţi împăturesc hainele sau fac curat în casă

Nicoleta Furdui

Cu dedicaţie, parcă pentru bărbaţi e şi acest fier de călcat. Sistemul e conectat. Poţi să vezi nivelul apei din fierul de călcat, când trebuie clătit boilerul sau funcţie de oprit, pornit sau decuplare automată când pleci de acasă. E capabil să elibereze aburi pe toată masă. Că să-i cruţe şi pe cei experimentaţi. Sau, mai există acest aparat de la Panasonic.
  

A apărut robotul care le împătureşte pentru ţine. Le bagi acolo el le scanează, se uită la ele le selectează şi apoi le va împărţi pe etajere astfel încât tati să le găsească pe ale lui mami pe ale ei, prosoapele la locul lor şi hainele de sport pe un alt sertar.

De asemenea,au apărut deja frigidere de la Samsung conectate la internet. LG are un model cu Windows 10, că cel de pe computerele personale. Şi în plus vine cu un aparat cu o garanţie de invidiat.Mulţimea pe care o vedeţi adunată aici nu e pentru un gadget nou un smartphone, o tabletă cine ştie ci pentru două electrocasnice, o maşină de spălat şi un frigider cu garanţie douăzeci de ani. Nu ştiu ce se va întâmplă în următorii douăzeci de ani, însă cei de la LG garantează că dacă se strică, ei o repara.

Inovaţia vine şi-n bucătărie. Aragaze cu inducţie la preţuri mai accesibile, ori blendere cu reţete predefinite.