Vasile Costiuc

(VIDEO) Vasile Costiuc: „Mi s-a propus în izolator să particip la destabilizări pentru un nou Guvern. „Șestiorcile” lui Morari m-au arestat”

Redacția Liber TV

„Nu au fost niciun fel de scheme, vom merge în instanță și vom demonstra fir cu fir că totul este fals. Acum, problema este de altă natură, mult mai amplă și este una politică. Dacă îmi dau 30 de zile, vă spun cine a dat comandă.

Am primit propuneri pe data de 11 ianuarie din partea unor partide privind destabilizări publice și am refuzat, iar pe 12 ianuarie am fost luat de acasă. În izolator am primit din nou propuneri – să recunosc și să trec de partea unor grupuri obscure pentru a destabiliza și a participa la formarea unui nou Guvern. Și în izolator am refuzat. Cei care au fost șăstiorși (n.r. acoliți) alde Morari, așa și o să rămână. Întrebați-l pe Viorel pentru cine lucrează, că nu lucrează pentru guvernare”, a spus Costiuc jurnaliștilor.

Menționăm că liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, va petrece următoarele 30 de zile în arest la domiciliu. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, care au dat curs demersului procurorilor. Și consilierul municipal și fostul primar de Durlești, Veaceslav Nedelea, a primit aceeași sentință.