fitoshape

Aveți grijă de corpul dumneavoastră!

Tatiana Stratenco

Deseori ne bazăm pe situația financiară, neajuns de timp etc., însă sănătatea și frumusețea nu vin „din pod”. Există oameni cu un exterior frumos de la naștere, însă, neavând grijă de corpul său, sănătatea și frumusețea le zic „adio!”. Este destul de complicat să te lupți cu lenea, însă sportul prevede dezvoltarea tăriei de caracter. Totul ce se cere să faceți, e să vă faceți un pic de timp, să începeți și să rezistați până în momentul, când sportul va deveni o deprindere, ba chiar o necesitate.

În capitală sunt o mulțime de săli de sport. Iată unele dintre ele:

Sala de sport de o calitate destul de înaltă, care funcționează și vara, însă într-un regim deosebit. Locațiunea este destul de reușită, Eugen Doga(strada pietonală), Kedem, etajul 4. Fitoshape ne propune costuri destul de accesibile și diverse tipuri de sport, atât antrenamente în grup, cât și arte marțiale, sală de forță, cosmetologie și masaj, antrenori specializați și atmosferă prietenoasă.

fitoshape

 

O sală la un nivel bun, care propune prețuri medii. Sala este amenajată bine, antrenorii sunt receptivi și este creată o atmosferă de lucru. Se află în sectorul Botanica, Decebal 99. 

target fitness

 

Unica sport este o rețea destul de cunoscută,are și plusuri, și minusuri. O mulțime de filiale în majoritatea sectoarelor, prețuri destul de accesibile, însă, uneori e destul de problematică ineficiența de oxigen în sală. Totuși, Unica sport e o rețea destul de bună.

unica

Acestea sunt doar unele săli de sport accesibile. Interesați-vă și practicați! Aveți grijă de sănătatea corpului, atât fizică, cât și morală!