De Ultimă Oră

ULTIMA ORĂ! Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială din 2024

Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială din 2024. Anunțul a fost făcut în cadrul unei declarații pe care a postat-o pe rețeaua X.  În schimb, un al…

Actualizat acum 12 ore

Guardiola

Guardiola tehnician la două echipe în același timp? Este oare posibil?

Dan Berbec

Guardiola, care a câștigat cu Bayern Munchen liga germană de fotbal deja al doilea an și este pe calea de a câștiga și al treilea an consecutiv, a acceptat un contract de 3 ani pentru a-l înlocui pe Manuel Pellegrini, fostul antrenor de la Manchester City. Deși are probleme cu Bayern în acest an, el va trebui să se pregătească pentru următorul sezon al lui City. Ba mai mult, este posibil ca echipele să se întîlnească în Champions League anul viitor.

Eu sunt ca o femeie. Eu pot face două lucruri deodată, a precizat Guardiola reporterilor când a fost întrebat despre un posibil conflict de interese. 

El a mai adăguat că va vorbi mai multe despre propunerea din partea lui Manchester City când va fi în Anglia. 

Mai sunt încă 4 luni și pentru mine nu este o problemă. Ziarele pot continua să atace însă eu voi continua să-mi fac lucrul

 a spus Pepe Guardiola la acuzațiile că ar fi apărut un conflict în echipă din cauza deciziei lui de a nu mai continua în calitate de tehinician la Bayern Munchen.