ronaldo

Ronaldo a fugit de la o conferință de presă

Dan Berbec

Nu în fiecare zi Cristiano Ronaldo este luat la întrebări, însă jurnaliștii au fost mai norocoși la conferința de presă înainte de partida cu AS Roma care va avea loc pe terenul italienilor. Ronaldo nu a marcat în deplasare din 29 Noiembrie al anului trecut. El a fost întrebat de ce marchează atât de rău în deplasare, iar el fiind evident deranjat de întrebare a răspuns:

De ce am probleme cu golurile marcate în deplasare?
Poţi să spui numele unui jucător care a înscris mai mult ca mine pe teren străin de când am ajuns eu în Spania? Nu poţi, pentru că nu există. La revedere!

I-am obişnuit rău pe oameni. Sunt ca şi copiii, când le oferi totul, ei plâng atunci când nu le mai dai ceea ce îşi doresc. Ziariştii nu plâng, însă este acelaşi lucru. Când marchezi mai puţin, ei scriu că ceva nu merge. Sper să continui la fel de ‘rău’ până la finalul sezonului, a mai comentat Ronaldo, înainte de momentul plecării. 

Chiar dacă gestul făcut de Ronaldo nu va fi pe placul presei, acesta a avut dreptate în răspunsul oferit: el a înscris 152 de goluri în 162 de partide, disputate pe teren străin, de când a ajuns la Real, în timp ce, de exemplu, rivalul Lionel Messi şi-a trecut în cont 137 de reuşite în 170 de jocuri.