Echipa națională de fotbal a încheiat la egalitate meciul cu Malta.

Selecționata Moldovei la fotbal a terminat la egalitate meciul amical jucat cu Malta

Maria Mocreac

De asemenea, ambele candidate nu și-au creat pe tot parcursul meciului faze clare de gol, deși au consumat destulă energie pentru a marca.

Igor Dobrovolschi, antrenorul echipei naționale, a menționat la conferința de presă că este satisfăcut de modul în care a fost abordat meciul de către toți jucătorii.

”Am dorit mult să învingem, dar n-am reușit. Oricum, eu sînt satisfăcut de modul cum au abordat meciul toți jucătorii. N-am nici o pretenție față de ei. Este adevărat că trebuia să fac cîteva schimbări mai devreme, dar acesta-i un meci amical după care urmează al doilea, cu formația Andorrei, și voi avea posibilitate să-i urmăresc în teren pe toți fotbaliștii convocați”, a zis antrenorul echipei naționale.

În cadrul Selecționatei Moldovei la fotbal au jucat: Artiom Gaiduchevici, Igor Armaș, Alexandru Epureanu (Petru Racu, 46), Artur Ioniță, Alexandru Gațcan, Alexandru Antoniuc (Maxim Mihaliov,72), Vitalie Bordian, Adrian Cașcaval, Vadim Cemîrtan (Radu Gînsari),77), Andrei Cojocari și Eugeniu Sidorenco (Alexandru Dedov,62).

Cei care au debutat la echipa națională în acest meci au fost: Maxim Mihaliov și Vadim Cemîrtan.

A 200-a partidă amicală în istoria selecționatei Moldovei cu echipa Andorrei se va desfășura pe 28 martie.