covid

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Zi neagră pentru Republica Moldova. Într-o singură zi au decedat 11 persoane din cauza COVID-19

11 persoane au decedat doar într-o singură zi din cauza noului tip de coronavirus. Astfel, bilanțul deceselor a ajuns la 261. În același timp, potrivit Ministerului Sănătății, încă 54 de cazuri noi au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, după procesarea a 478 de teste de laborator. 53 cazuri cu transmitere locală și 1 caz de import (Federația Rusă). De la începutul pandemiei, în Republica Moldova au fost confirmate 7147 de cazuri de COVID-19.

Mai multe

23 de agenți economici vor fi sancționați

23 de agenți economici vor fi sancționați pentru ridicarea prețurilor la produse alimentare și farmaceutice

01-04-2020 22:42

Pe parcursul lunii martie, au fost efectuate 164 controale fiscale, inclusiv 43 controale fiscale pe parcursul săptămânii curente, în rezultatul cărora au fost stabilite 23 cazuri în care au fost majorate nejustificat prețurile la unele produse alimentare și farmaceutice.

În scopul verificării prețurilor de comercializare a produselor social importante, Serviciul Fiscal de Stat a întreprins 164 de verificări a agenților economici ce practică genul de activitate comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice și al mărfurilor social importante.

În cazurile depistate vor fi aplicate sancțiuni, conform legislației în vigoare.

În cazul când consumatorul constată o majorare a prețurilor la mărfurile social importante, față de perioadele anterioare, informația poate fi comunicată la Linia Centrului de apel al Serviciului Fiscal de Stat 0 8000 1525.