gg

(FOTO) Accident GRAV în Chişinău! Două maşini s-au tamponat violent, iar o persoană se află în stare gravă la spital

12-02-2020 07:56

Un accident violent s-a produs după miezul nopții în sectorul Botanica al capitalei. În urma acestuia, un bărbat a ajuns în stare gravă la spital.

Potrivit oamenilor legii, accidentul ar fi fost provocat de șoferul unui automobil de marca Skoda, ce aparține unei companii de taximetrie, care a intrat într-un automobil de marca BMW.

„În jurul orei 00:10, șoferul unui automobil de marca Skoda, un bărbat în vârstă de 60 de ani, ieșea din curtea unor blocuri de locuințe, când a intrat în automobilul de marca BMW, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 28 de ani. În urma impactului, BMW-ul a fost proiectat într-un microbuz ce era parca pe marginea drumului, iar Skoda a ajuns într-un alt taximetru de marca Dacia Logan”, a declarat Natalia Stati, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei. 

dd

Șoferul taxi-ului, un bărbat de 60 de ani, a fost transportat la spital și se află în stare gravă. Tânărului aflat la volanul BMW-ului i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului.

dd

Pe acest caz oamenii legii au inițiat un proces penal și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

dd