dd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS! Primul caz confirmat de coronavirus în România

România are începând de miercuri seară un caz de coronavirus confirmat. Victor Costache, ministrul Sănătății, și secretarul de stat Raed Arafat, directorul Departamentului pentru Situații de Urgență, au anunțat că în casa acestei persoane mai sunt 7 persoane - niciun copil, dar persoane în vârstă - toate fiind testate și cu rezultat negativ.

Mai multe

gg

(FOTO) Accident GRAV în Chişinău! Două maşini s-au tamponat violent, iar o persoană se află în stare gravă la spital

Miercuri, 12 februarie 2020, 07:56

Un accident violent s-a produs după miezul nopții în sectorul Botanica al capitalei. În urma acestuia, un bărbat a ajuns în stare gravă la spital.

Potrivit oamenilor legii, accidentul ar fi fost provocat de șoferul unui automobil de marca Skoda, ce aparține unei companii de taximetrie, care a intrat într-un automobil de marca BMW.

„În jurul orei 00:10, șoferul unui automobil de marca Skoda, un bărbat în vârstă de 60 de ani, ieșea din curtea unor blocuri de locuințe, când a intrat în automobilul de marca BMW, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 28 de ani. În urma impactului, BMW-ul a fost proiectat într-un microbuz ce era parca pe marginea drumului, iar Skoda a ajuns într-un alt taximetru de marca Dacia Logan”, a declarat Natalia Stati, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei. 

dd

Șoferul taxi-ului, un bărbat de 60 de ani, a fost transportat la spital și se află în stare gravă. Tânărului aflat la volanul BMW-ului i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului.

dd

Pe acest caz oamenii legii au inițiat un proces penal și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

dd