ccc

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Încă 86 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în Republica Moldova. Bilanțul victimelor ajunge la 591

În ultimele 24 de ore au fost investigate 419 probe și confirmate 86 de cazuri de infecție cu noul coronavirus în Republica Moldova. Dintre acestea, 7 cazuri sunt de import și 79 cu transmitere locală.

Mai multe

Talmaza, carantina, Stefan Voda, 40 de zile

Satul Talmaza se află în carantină pentru 40 de zile din cauza epidemiei

22-03-2020 17:02

Satul Talmaza din raionul Ștefan-Vodă a intrat în carantină pentru următoarele 40 de zile, după ce au fost înregistrate două cazuri de coronavirus.

Comisia Situații Excepționale a raionului Ștefan-Vodă a luat decizia sâmbătă, 21 martie, și ea a intrat în vigoare în aceeași zi. Carantina va dura până pe data de 29 aprilie. În această perioadă, poliția va asigura ordinea publică.

Totodată, conform dispoziției emise, printre acțiunile întreprinse se regăsesc: Monitorizarea ordinii publice, care va fi asigurată de către Inspectoratul de Poliție Ștefan Vodă; Se instituie trei puncte de control la intrare-ieșire în satul Talmaza în scopul verificării cetățenilor și accesul doar al persoanelor care au necesitate strictă de a efectua lucrări agricole, lucrătorilor medicali, pompieri, poliția; Agenții economici vor asigura stocurile necesare de produse alimentare.