99 cazuri noi de COVID-19, în ultimele 24 ore

DE ULTIMĂ ORĂ

99 cazuri noi de COVID-19, în ultimele 24 ore

Astăzi, 24 mai, în Republica Moldova au fost confirmate 99 de cazuri noi de infectare cu COVID-19, dintre care 6 în Transnistria.

Mai multe

dd

Toți pretorii vor fi demiși. Ion Ceban: „Vă reconfirmăm în funcții ca să vedem cum trece iarna”

25-11-2019 08:54

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, a anunțat luni, 25 noiembrie, că toți pretorii vor fi eliberați din funcții. Ulterior, aceștia vor fi numiți din nou în aceleași posturi, pentru o perioadă de trei luni.

Totodată, Ion Ceban a precizat că în ceea ce privește fostul pretor al sectorului Ciocana, Galina Bostan, și fostul pretor al sectorului Botanica, Oleg Rățoi, care au fost restabiliți în funcții prin decizia instanței de judecată, vor fi din nou demiși prin dispoziția primarului.

„Ceea ce ține de Rațoi și Bostan - ei nu se mai întorc, iar pe ceilalți pretori vă reconfirmăm în funcții pe un termen de trei luni de zile ca să vedem cum trece iarna, cum faceți față la toate aceste lucruri. E în interesul dvs. să faceți față bine acestor provocări și știu că puteți dacă depuneți efort”, a declarat Ion Ceban. 

Dispozițiile de eliberare și de numire a pretorilor urmează a fi pregătite de Direcția juridică și semnate de primarul general.