covid

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Zi neagră pentru Republica Moldova. Într-o singură zi au decedat 11 persoane din cauza COVID-19

11 persoane au decedat doar într-o singură zi din cauza noului tip de coronavirus. Astfel, bilanțul deceselor a ajuns la 261. În același timp, potrivit Ministerului Sănătății, încă 54 de cazuri noi au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, după procesarea a 478 de teste de laborator. 53 cazuri cu transmitere locală și 1 caz de import (Federația Rusă). De la începutul pandemiei, în Republica Moldova au fost confirmate 7147 de cazuri de COVID-19.

Mai multe

Un nou desen urban apărut în parcul Valea Morilor

Un nou desen urban a apărut în parcul Valea Morilor

16-04-2018 11:06

O nouă lucrare artistică a apărut în parcul Valea Morilor pe peretele unei clădiri, unde preferau să locuiască oamenii străzii. Ideea de a transforma acest element sumbru într-o clădire colorată aparține unor tineri ale brandului local Piffi&Puffy.

Restaurarea clădirii a fost costisitoare. A fost schimbat acoperișul, a fost renovată fațada și, ulterior, vopsită. Muncitorii au reușit în două săptămâni să ofere acestui edificiu un aspect atrăgător pentru toți vizitatorii Parcului Valea Morilor.

Încăperea dată a fost o stație de pompare a havuzului, care se afla în centrul lacului. Din păcate stația a funcționat foarte scurt timp.