Vlad Ciobanu

(FOTO/VIDEO) Vlad Ciobanu, copilul care a cucerit inimile românilor la „Românii au talent” s-a întâlnit cu Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță

01-06-2020 16:07

„Cea mai mare bogăție a unei țări, sunteți voi, copiii!” Este mesajul ambasadorului României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, care s-a întâlnit luni, 1 iunie, cu Vlad Ciobanu, micuțul de patru ani, care a cucerit inimile tuturor românilor atunci când a recitat o poezie patriotică la concursul „Românii au talent”.

Vlad Ciobanu„Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță s-a întâlnit la sediul ambasadei cu Vlad Ciobanu și familia acestuia, concurentul de la emisiunea de divertisment „Românii au talent”, care a uimit prin sinceritatea și puterea mesajelor pe care le transmite la recitarea unor poezii.

Prin intermediul acestei întâlniri, ambasadorul României a transmis simbolic un mesaj de felicitare tuturor copiilor din lume cu ocazia sărbătorii lor.

LA MULȚI ANI TUTUROR COPIILOR!”, se arată în comunicatul Ambasadei României în Republica Moldova. 

Vlad Ciobanu

Menționăm că Vlad Ciobanu, care are doar patru ani, este câștigătorul premiului de originalitate al sezonului 10 „Românii au Talent”. La vârsta fragedă pe care o are, Vlad cunoaște peste 100 de poezii. 

„Unire, frați români! Așa e scris în carte. O Românie avem pe viață și pe moarte” - sunt doar câteva versuri din poezia recitată de Vlad în cadrul preselecțiilor. 

Vlad Ciobanu

Vlad CiobanuPărinții i-au făcut lui Vlad un canal de Youtube, iar acum are peste 5.000 de vizualizări.