coronavirus

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Încă 22 de cazuri noi de coronavirus înregistrate în Republica Moldova. Bilanțul victimelor ajunge la 199

Încă 22 de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus au fost înregistrate în Republica Moldova în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, patru sunt de import, iar alte 18 cu transmitere locală. Astfel, bilanțul victimelor ajunge la 199. Anunțul a fost făcut astăzi de ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, după ședința Centrului Unic de Comandă. Printre cei infectați se numără și patru angajați medicali din cadrul Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” din capitală.

Mai multe

carti, cahul ,campania „Cartea care ne Uneşte”

Peste 8000 de cărţi din România au ajuns la Cahul

14-03-2020 12:07

Televiziunea Română continuă campania „Cartea care ne Uneşte”, începută în Anul Centenarului Marii Uniri. Jurnaliștii de la Bucureşti, au donat peste 8000 de cărţi în limba română pentru instituţiile de învăţământ şi bibliotecile din raionul Cahul.

Cărţile colectate de Televiziunea Română au ajuns în această săptămână la copii din raionul Cahul.  Primii care s-au bucurat de ele au fost elevii şi profesorii de la Gimnaziul „Dimitrie Cantemir” din satul Tartaul de Salcie.

„Bineînţeles, o să lecturăm cu toţii, pentru că avem nevoie. Biblioteca noastră este mică şi avem nevoie de literatură artistică”, a declarat Oxana Jăceva, directoare interimară a gimnaziului.

Cele peste opt mii de cărţi donate de Televiziunea Română vor ajunge în bibliotecile şi şcolile din 15 localităţi ale raionului Cahul, unde îşi fac studiile aproximativ 1500 de elevi.

Campania „Cartea care ne uneşte” a fosta lansată de TVR în Anul Centenarului Marii Uniri, cu scopul de a colecta cărţi în limba română pentru elevii din Republica Moldova.