99 cazuri noi de COVID-19, în ultimele 24 ore

DE ULTIMĂ ORĂ

99 cazuri noi de COVID-19, în ultimele 24 ore

Astăzi, 24 mai, în Republica Moldova au fost confirmate 99 de cazuri noi de infectare cu COVID-19, dintre care 6 în Transnistria.

Mai multe

ffff

Un marș automobilistic unionist va avea loc duminica aceasta la Chișinău

20-10-2018 06:39

„Verde pentru Unire”. Este genericul unui marș automobilistic unionist, organizat de Alianța pentru Centenar, care va avea loc duminică, 21 octombrie, la Chișinău. Evenimentul va începe la ora 12:00, la sensul giratoriu de pe strada Ion Creangă din capitală.

Potrivit președintelui Asociației „UNIREA - ODIP”, Vlad Bilețchi, fiecărui conducător auto îi vor fi oferite câte două drapele tricolore care vor fi puse pe geamurile laterale ale automobilelor. „Primii șoferi care vor veni la marș vor primi și autocolante cu tricolor pentru plăcuțele de înmatriculare. Vă așteptăm cu familiiile, prietenii alături de noi, pentru a promova Unirea Republicii Moldova cu România în întreg Chișinăul”, a declarat Bilețchi. 

„La marș sunt așteptați toți care împărtășesc ideea unionistă, atât cei care au un automobil, cât și cei care nu conduc, întrucât toți cei prezenți vor avea locuri în automobile”, mai anunță organizatorii. 

Marșul automobilistic se va încheia cu donarea a unei replici a „Flăcării Unirii”  Muzeului de Istorie a Moldovei.