99 cazuri noi de COVID-19, în ultimele 24 ore

DE ULTIMĂ ORĂ

99 cazuri noi de COVID-19, în ultimele 24 ore

Astăzi, 24 mai, în Republica Moldova au fost confirmate 99 de cazuri noi de infectare cu COVID-19, dintre care 6 în Transnistria.

Mai multe

L-a mușcat de deget pe polițist,Hâncești

Un polițist a fost mușcat de deget de un șofer în stare de ebrietate

17-04-2019 21:01

Un bărbat din raionul Hâncești, în vârstă de 25 de ani, a fost reținut pentru 72 de ore după ce a mușcat de deget un polițist.

 Din imaginile video postate pe rețelele de socializare, se vede cum un șofer a fost oprit de inspectorii de patrulare, care  a refuzat la cerințele puse de oamenilor legii, fiind vizibil că se află în stare de ebrietate.

„La solicitarea polițiștilor de a prezenta actul de identitate, conducătorul auto a refuzat. Totodată, tânărul nu s-a supus cerințelor poliţiştilor care urmau să verifice dacă acesta a consumat sau nu alcool. În replică, conducătorul auto a dat dovadă de un comportament agresiv, folosind cuvinte necenzurate în adresa angajaţilor poliţiei. Astfel, în timpul reținerii, șoferul l-a mușcat pe unul dintre polițiști de deget, provocându-i leziuni a ligamentului degetului”, a menționat Poliția.

Astfel, șoferul  a fost condus la Inspectoratul de poliţie Hâncești pentru a fi supus testului alcoolscopic, acesta refuzând în mod repetat și a fost reținut pentru 72 de ore.

Poliția a deschis o cauză penală pentru ameninţarea și violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere asupra bărbatului, care riscă  o amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 180 de ore sau închisoare de până la 2 ani,