coronavirus

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Încă 22 de cazuri noi de coronavirus înregistrate în Republica Moldova. Bilanțul victimelor ajunge la 199

Încă 22 de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus au fost înregistrate în Republica Moldova în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, patru sunt de import, iar alte 18 cu transmitere locală. Astfel, bilanțul victimelor ajunge la 199. Anunțul a fost făcut astăzi de ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, după ședința Centrului Unic de Comandă. Printre cei infectați se numără și patru angajați medicali din cadrul Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” din capitală.

Mai multe

Viorica Cosmetic

Viorica Cosmetic anunță că va mări de zece ori producția gelurilor antibacteriene

14-03-2020 12:33

În legătură cu starea critică declarată de OMS și campania națională de prevenire a răspândirii virusului COVID-19, fabrica de produse cosmetice Viorica Cosmetic va mări producția gelurilor antibacteriene de 10 ori.

La momentul actual, acestea se fabrică în două ture, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Măsura a fost aplicată pentru a putea face față tuturor solicitărilor care vin din partea unităților comerciale, dar și a cetățenilor de rând.

Gelurile antibacteriene „Viorica” conțin 70-85 % alcool, în timp ce distrugerea COVID-19 impune o concentrație maximă de 60 %.

Totodată, Viorica Cosmetic anunță că prețul gelurilor antibacteriene va rămâne neschimbat.