De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum o oră

dd

20,5 milioane de dolari pentru dezvoltarea localităților din țară, oferite în cadrul Programului „Comunitatea mea”

Corina Bezer

Prezent la eveniment, prim-ministrul Pavel Filip a declarat că datorită suportului Japoniei, agricultorii moldoveni au beneficiat de utilaje de cea mai înaltă calitate.

„O parte din această asistență se referă la infrastructură, adică la proiecte concrete pentru cetățeni. Vorbim de drumuri, grădinițe, școli, apă, canalizare – ori tot ce înseamnă infrastructură dezvoltată reprezintă calitatea vieții pe care o vor avea oamenii în localitățile noastre”, a accentuat Pavel Filip.

Menționăm că fiecare proiect de infrastructură prevăzut în cadrul programului valorează circa 500 de mii de dolari. Din 1992, Statele Unite ale Americii au acordat Republicii Moldova sprijin financiar în valoare de aproape 1,4 miliarde de dolari americani.