Social business

Nu rata ocazia să participi în cadrul unui program de antreprenoriat social pentru tineri

Corina Bezer

Un răspuns la această întrebare este Antreprenoriatul Social – un concept economic nou, practicat în toate țările dezvoltate, care combină activitatea economică cu oportunitatea de a rezolva o problemă din societate. Astfel, antreprenorii sociali, sunt acele persoane care, vin cu idei inovaționale pentru a rezolva probleme sociale.

Un astfel de program a fost inițiat și de AO „EcoVisio”, care are scopul de a  înzestra tinerii cu capacitățile necesare și inspirația pentru a porni afaceri sociale, adică auto-angajare prin dezvoltarea produselor și serviciilor cu impact pozitiv.

Antreprenoriat social

Programul este format din 3 seminare: Seminarul de Impuls, seminarul dedicat Dezvoltării proiectului și seminarul de Reflecție, iar participanții vor avea șansa să participe la două evenimente tematice ”Forumul Antreprenoriatului Social” – unde tinerii vor avea șansa să cunoască exemple reale de antreprenori sociali din Moldova și să afle răspunsuri la întrebările ce îi frământă. Programul este finalizat prin participarea la evenimentul ”IarmarEco”, unde tinerii vor avea ocazia să prezinte rezultatele proiectelor lor mai multor antreprenori, să întâlnească persoane interesate de ideea lor și noi parteneri.

Antreprenoriat social

EcoVisio, te invită să iei parte la programul activEco 2016, direcția Antreprenoriat Social, pentru a afla mai multe despre cum poți să contribui la dezvoltarea durabilă a  Moldovei. Programul este în limba engleză  și este disponibil pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 20-30 de ani.

Poți completa formularul de înregistrare aici: https://docs.google.com/forms/d/18Ss3cGSK4ugQ7pUrSg5t8-JpU2UAmGSym-TrP154mlE/viewform

Pentru mai multe informații, accesați http://www.activeco-program.org/en/about-us/about-social-entrepreneurship

Antreprenoriat social