coronavirus

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Încă 22 de cazuri noi de coronavirus înregistrate în Republica Moldova. Bilanțul victimelor ajunge la 199

Încă 22 de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus au fost înregistrate în Republica Moldova în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, patru sunt de import, iar alte 18 cu transmitere locală. Astfel, bilanțul victimelor ajunge la 199. Anunțul a fost făcut astăzi de ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, după ședința Centrului Unic de Comandă. Printre cei infectați se numără și patru angajați medicali din cadrul Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” din capitală.

Mai multe

Proprietarii Dedeman din România

Proprietarii Dedeman din România au procurat 5% din vinăria Purcari

12-03-2020 18:21

Compania „Pavăl Holding” din România, care aparține fraților milionari Adrian și Dragoș Pavăl, proprietarii „Dedeman”, au cumpărat 5% din acţiunile vinăriei „Purcari” din Republica Moldova.

Frații Pavăl au investit circa 22,8 milioane lei (circa 4,8 mil euro) în „Purcari”. Calculele au fost făcute în baza prețurilor de tranzacționare anunțate de Bursa de Valori București.

Compania fondată de omul de afaceri Victor Bostan a încheiat anul 2019 cu venituri de 199 de milioane de lei, în creştere cu 18 % faţă de anul precedent, şi un profit net de 44,3 milioane de lei, plus 6,2 %, potrivit raportului financiar preliminar.