ccc

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Încă 86 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în Republica Moldova. Bilanțul victimelor ajunge la 591

În ultimele 24 de ore au fost investigate 419 probe și confirmate 86 de cazuri de infecție cu noul coronavirus în Republica Moldova. Dintre acestea, 7 cazuri sunt de import și 79 cu transmitere locală.

Mai multe

Coronavirus: Serbia suspendă alegerile  programate peste o lună

Coronavirus: Serbia suspendă alegerile programate peste o lună

17-03-2020 09:22

Autorităţile sârbe au amânat luni, din cauza coronavirusului, alegerile parlamentare, regionale şi locale, programate să aibă loc la 26 aprilie.

Comisia Electorală Republicană (RIK) a anunţat că s-a decis "oprirea tuturor activităţilor electorale, suspendarea temporară a procesului electoral în timpul stării de urgenţă, instituită din cauza epidemiei de coronavirus".

Serbia a declarat stare de urgenţă sâmbătă, pentru a preveni propagarea rapidă a epidemiei şi a adoptat o serie de măsuri menite să o stăvilească, precum închiderea frontierelor, a şcolilor şi limitarea întâlnirilor publice.

Premierul sârb Ana Brnabic a anunţat luni că guvernul ia în considerare şi impunerea unei interdicţii de ieşire din casă, din cauză că cetăţenii, în special pensionarii, nu respectă starea de urgenţă instituită.