Titanic II

Cum va arăta “Titanic 2” și când va traversa oceanul Atlantic

Carolina Costin

Clive Palmer, un magnat australian, a dezvăluit într-o conferință de presă la New York că din 2016 va fi gata o variantă modernă a „Titanicului” și a arătat și primele imagini.

titanic2

Finanțez singur acest proiect, fiincă vreau să cheltui banii pe care îi am înainte să mor, a spus miliardarul.

Titanic II va respecta designul și decorul originalului. Cu toate acestea, pentru a respecta actualele norme de siguranță, vor fi făcute unele modificări. Mai mult, pasagerii se vor putea bucura de aer condiționat, internet și suficiente bărci de salvare. Vasul va mai avea un casino, un teatru și un spital modern. Pasagerii vor găsi în cabine haine în stilul anului 1912, pentru a le permite să retrăiască atmosfera acelei epoci.

„Va avea acelaşi tip de design, dar va fi construit diferit. Vom avea aceeaşi experienţă pe care am fi avut-o în 1912. Nu voi divulga costul pentru că nu este vorba despre bani. Am suficienţi bani pentru a plăti, deci cred că asta este tot ce contează”, a mai declarat Clive Palmer. 

Passengers who book a ticket in third class will eat their meals in a communal-style setting with long tables that can seat about a dozen

titanic2titanic2titanic2titanic2titanic2titanic2titanic2