De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 19 ore

Danilko a recunoscut care dintre vedetele ruse i-a scris după începutul războiului

Victoria Muntean

Potrivind, Andrey Danilko continuă să comunice cu câțiva artiști ruși.

Andrei Danilko a devenit de multă vreme persona non grata în Rusia, el nu a pierdut contactul cu unii artiști ruși. După cum a recunoscut cântăreațul, după 24 februarie, vedetele ruse care nu susțin sângerosul regim Putin, siguri l-au numit sunat.

Lista acestor vedete nu este atât de mare. Se știe că artistul comunică cu Maxim Galkin, care se află acum în Israel.

”Laima Vaikule m-a sunat, a scris Nino Katamadze, Alexey Panin, cu care nu comunicasem înainte. Oamenii experimentează, participă. Trecem examenul și poți vedea cine este cine. Sunt artiști pe care nu vreau să-i văd și ei înșiși știu asta. Ei nu sună și nu scriu”, a spus cântăreațu într-un interviu pentru Ukrainska Pravda.

Danilko a spus că a fost șocat de atrocitățile armatei ruse din suburbiile Kievului, în special din Bucha.

Jurnalistul l-a întrebat pe Danilko ce pedepse ar trebui să suporte rușii pentru acest război împotriva Ucrainei.

Aceasta (pedeapsa – Unian.) Se întâmplă deja. Blocarea și atitudinea lumii întregi față de locuitorii Rusiei. Desigur, mulți absolut, așa cum cred ei, sunt inutile, spun ei, „ce vom face” ?

Permiteți-mi să citez, de exemplu, cuvintele lui George Orwell: „Oamenii care aleg ticăloșii, învinșii, criminalii, hoții nu sunt victime. Sunt participanți”. Aceasta este formularea absolut corectă. Inacțiunea ta merită viața ta. Indiferent cum o tratează”, a subliniat artistul.