Ucigașul Christinei Grammie

El este ucigașul Christinei Grimmie. Are 27 de ani și este un fan obsedat al cântăreței

Mariana Mereacre

Potrivit poliției locale, cel care a împușcat-o pe cântăreață, în timp ce aceasta oferea autografe după un concert susținut în Orlando, Florida, este Kevin James Loibl, un tânăr în vârstă de 27 de ani din St. Petersburg. Acesta era, probabil, un fan al cântăreței ce suferea de tulburări psihice, deoarece nu sunt dovezi că atacatorul s-ar fi cunoscut personal cu interpreta.

Totuși, încă nu sunt clare motivele pentru care Loibl a atentat la viața artistei.

Ceea ce se cunoaște este că bărbatul este născut la data de 10 martie 1989 și în momentul atacului deținea două arme.

John Mina, șeful poliției Orlando:

 „Suspectul nu era de aici. A venit în Orlando se pare cu scopul de a comite această crimă și planuia să se întoarcă la el acasă după aceea”.

Moartea tragică a Christinei Grimmie, fostă vedetă a emisiunii-concurs „The Voice”, a provocat și reacția organizațiilor americane care militează pentru interzicerea vânzării armelor de foc. „În timp ce detaliile acestui atac armat sunt încă investigate, avem o singură certitudine și anume că factorii de decizie politică din Florida pot face mult mai multe pentru a preîntâmpina astfel de tragedii și pentru ca armele de foc să nu mai ajungă în astfel de mâini”, a declarat Dan Gross, președintele organizației Brady Campaign to Prevent Gun Violence.

Originară din New Jersey, Christina Grimmie a început să atragă atenția asupra sa în urmă cu câțiva ani când a postat pe YouTube câteva cover-uri ale unor piese pop celebre, care i-au adus milioane de vizualizări. În 2014 Christina a încheiat pe locul trei emisiunea-concurs „The Voice”, organizată de televiziune NBC.