Doamne cu averi impresionante

Așa arată cele mai bogate femei din lume (foto)

Mariana Mereacre

Deși surprind prin posibilitățile lor cu adevărat nelimitate, multe din aceste femei nu se simt deranjate de aspectul fizic și nu încearcă să-și înșele vârsta, refuzând să cheltuie averi pentru chirurgii plastice.

Christie Walton

Christie Walton

Văduva unuia dintre fiii fondatorului celei mai mari rețele din lume Walmart, Christie Walton, este una dintre cele mai bogate femei din lume. După decesul soțului ei, ea nu numai că a moștenit toată averea, dar și a reușit să o înmulțească de două ori. Christie are 68 de ani și chiar arată de vârsta reală. Miliardele de  dolari nu o instigă să apeleze la bisturiu și injecții, fiind mulțumită de viața sa.

Liliane Bettencourt

Liliane Bettencourt

Persoană de afaceri, filantroapă, patroană și co-proprietar al companiei L’Oreal, Liliane Bettencourt continuă să fie pe lista celor mai bogate femei din lume. Are succese amețitoare în afaceri, însă toată viața sa a fost însoțită de scandaluri: soțul și tatăl ei au fost acuzați de fascism, iar doamna Bettencourt – de corupție. Astăzi, Liliane are 94 de ani, dar nu e de mirare că încă duce un stil de viață luxos, se îmbracă cu cele mai alese haine și se îngrijește atent de ea însăși.

Gina Rinehart

Gina Rinehart

Gina Rinehart este cea mai bogată femeie din Australia. Este președintele companiei Hancock Prospecting, o firmă de extracție a minereului australian care a moștenit-o de la tatăl ei. Ea a reușit să scoată compania din criză și să-i mărescă semnificativ statutul. Femeia are 63 de ani, este încă plină de energie și continuă să câștige milioane.

Jacqueline Mars

Jacqueline Mars

Moștenitoarea companiei Mars, Jacqueline Mars, este una dintre cele mai bogate femei din America. Averea „reginei batoanelor de ciocolată” este estimată la peste 20 de miliarde de dolari. Pe lângă afaceri, Jacqueline este implicată în o mulțime de activități caritabile și încearcă să petreacă mai mult timp cu familia.

Susanne Klatten

Susanne Klatten

Suzanne Klatten este cea mai bogată femeie din Germania. Deține 51% din acțiunile unei mari companii farmaceutice și 50% din acțiunile producătorului de automobile BMW. Blonda fermecătoare, cu o coafură scurtă „ca de băiat” continuă să-și sporească averea și, la vârsta de 55 de ani, continuă să arate destul de bine.

Laurene Powell Jobs

Laurene Jobs

Vaduva fondatorului Apple, Steve Jobs, Lauren Powell Jobs ocupă locul șase în lista celor mai bogate femei din lume. Astăzi, Lauren (53 de ani) educă trei copii și continuă să înmulțească averea pe care la moștenit-o de la soțul ei.

Charlene de Carvalho-Heineken

Charlene de Carvalho-Heineken

Charlene de Carvalho-Heineken – cea mai bogată femeie din Olanda și proprietara a 25% din acțiunile celebrului gigant de bere Heineken. În plus, pe lângă afaceri, Charlene se bucură de fotografie, muzică, arhitectură și schi.

Sheikha Mozah bint Nasser Al Missned

Sheikha Mozah Bint Naser  ALMissned

Sheikha Moza Bint Nasser al-Misned este cea de-a doua dintre cele trei neveste ale șeicul Hamad Bin Kalifa-al-Thani, fost Emir al statului Qatar. Este mama a șapte copii, una dintre cele mai elegante doamne ale planetei și o figură politică și publică remarcantă. Averea sa este estimată la aproximativ 7 miliarde de dolari și se zvonește că aproximativ 2 milioane Sheikha i-a cheltuit pentru chirurgie plastică (până acum se știe de 12 operații plastice).

Charlotte Casiraghi

Charlotte Casiraghi

Charlotte Casiraghi este Prințesa moștenitoare a Monaco, nepoata lui Grace Kelly. Datorită aspectului său spectaculos, Charlotte a primit statutul de cel mai sexy membru regal. În ultimele luni, numele Charlottei nu iese din paginile presei: Prințesa de Monaco așteaptă un copil de la producătorul francez Dmitry Rassam.

Ivanka Trump

Ivanka Trump

Ivanka Trump este fiica președintelui american Donald Trump și a primei sale soții, modelul Ivana Trump. Încă din copilărie, Ivanka se pregătea pentru o viață independentă, fără a se baza pe miliardele tatălui său. Drept urmare, Ivanka a absolvit cu onoruri școala de afaceri, și-a construit o carieră și a reușit deja să obțină propriile milioane.

Sursa foto: cosmo.ru