dd

DE ULTIMĂ ORĂ

(VIDEO) BREAKING NEWS! Un bloc cu nouă etaje din Otaci s-a prăbușit! Nu sunt victime

Un bloc cu nouă etaje s-a prăbuşit la Otaci. Din fericire nu sunt victime, întrucât locatarii au fost evacuați la timp.

Mai multe

Emoționant

Emoționant: O fetiță stabilită cu familia peste hotare plânge că vrea acasă

Joi, 11 aprilie 2019, 18:52

Gloria Patricia, o fetiță care e stabilită cu familia sa peste hotare, plânge de dorul locului unde a crescut. Mama acesteia a filmat un moment în care fetița i se plânge că nu are niciun prieten și că toți prietenii ei se află acum în R. Moldova și se joacă fericiți.

 Micuța îi spune mamei că vrea din nou să se joace cu prietenii săi, cu boboceii și cu pisicuța, pentru că nu are niciun amic cu care să-și petreacă timpul. Se pare, că până să-și revadă prietenii va mai avea de așteptat, pentru că i se promite abia la vară să ajungă din nou în țara noastră.

„Vreau să mă duc în Moldova, să-mi iau prietenii înapoi. Mie îmi e foarte dor de ei. Nu mai am niciun prieten”, îi spune Gloria Patricia, printre lacrimi, mamei sale. Mama îi promite că la vară va merge din nou în Republica Moldova unde își va revedea prietenii și se va juca cu ei.

„Așa încep unele diminețe la noi. Iubita mea scumpă vrea în Moldova. Mi se rupe sufletul când cere să o duc acasă, la prieteni, că ea e singură aici. Cum să nu plângi când o vezi așa?! Noi am avut altfel de coilărie, dar sărmanii copii plecați de acasă, și așa copilăresc, așteaptă vara să se întoarcă la cei dragi, la prieteni, într-un cuvânt – Acasă. Poate nu toți, da Gloria-Patricia așa e. Of, inima mea se sparge în cioburi când o văd așa”, a scris mama fetiței pe Facebook.