De Ultimă Oră

Speranță pentru Ucraina! Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde pentru Ucraina

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, d…

Actualizat acum 18 ore

Emoționant

Emoționant: O fetiță stabilită cu familia peste hotare plânge că vrea acasă

Victoria Muntean

 Micuța îi spune mamei că vrea din nou să se joace cu prietenii săi, cu boboceii și cu pisicuța, pentru că nu are niciun amic cu care să-și petreacă timpul. Se pare, că până să-și revadă prietenii va mai avea de așteptat, pentru că i se promite abia la vară să ajungă din nou în țara noastră.

„Vreau să mă duc în Moldova, să-mi iau prietenii înapoi. Mie îmi e foarte dor de ei. Nu mai am niciun prieten”, îi spune Gloria Patricia, printre lacrimi, mamei sale. Mama îi promite că la vară va merge din nou în Republica Moldova unde își va revedea prietenii și se va juca cu ei.

„Așa încep unele diminețe la noi. Iubita mea scumpă vrea în Moldova. Mi se rupe sufletul când cere să o duc acasă, la prieteni, că ea e singură aici. Cum să nu plângi când o vezi așa?! Noi am avut altfel de coilărie, dar sărmanii copii plecați de acasă, și așa copilăresc, așteaptă vara să se întoarcă la cei dragi, la prieteni, într-un cuvânt – Acasă. Poate nu toți, da Gloria-Patricia așa e. Of, inima mea se sparge în cioburi când o văd așa”, a scris mama fetiței pe Facebook.