Fetiţa dispărută din jud.Dâmboviţa

Fetiţa dispărută din jud.Dâmboviţa a fost găsită moartă, cu urme de violență pe corp

Victoria Muntean

Peste 200 de polițiști au fost implicați în operațiunea de căutare a unei fetițe de 11 ani, Mihaela Adriana Feraru, din localitatea Gura Suții, județul Dâmbovița. După mai bine de 48 de ore de căutare, fetița fost găsită moartă și prezintă urme de violență pe corp, iar polițiștii au deja câțiva suspecți, printre care și un bărbat cu cetățenie olandeză.

„Referitor la fetiţa de 11 ani, din Gura Şuţii, vă comunicăm faptul că, din păcate, fetiţa a fost găsită decedată pe un câmp de pe raza comunei Produleşti. Aceasta prezintă urme de violenţă. În acest moment poliţiştii au un cerc de suspecţi”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Rudele fetei au spus încă de când a dispărut că aceasta ar fi fost luată de pe stradă, cu maşina, de un necunoscut. O cameră de supraveghere instalată pe clădirea şcolii a înregistrat-o vineri, la ora 17:19, în timp ce pleca spre casă. Au fost ultimele imagini cu ea în viață.

În prezent se fac cercetări pentru a se stabili cine este vinovatul. Presa din România scrie că polițiștii au un suspect, un cetățean olandez.