Fostul vicepreședinte al Gazprombank și-ar fi ucis soția și fiica de 13 ani, după care s-ar fi sinucis

Victoria Muntean

Fostul vicepreședinte al „Gazprombank” Vladislav Avaev, în vârstă de 51 de ani, soția sa, Elena, în vârstă de 47 de ani, și fiica sa, Maria, în vârstă de 13 ani, au fost găsiți morți luni, 18 aprilie, într-un apartament din Moscova, Federația Rusă. Potrivit informațiilor preliminare, citate de TASS și Kommersantfostul bancher și-a ucis soția și fiica, după care s-a sinucis.

Conform informațiilor preliminare, Avaev și-ar fi ucis soția și copilul în apartamentul unei clădiri rezidențiale. Motivul ar putea fi un conflict intern.

Potrivit presei ruse, cadavrele celor trei au fost găsite de o rudă a victimelor, care a ajuns la domiciliul bancherului după ce timp de câteva ore nu a putut să ia legătura cu acesta prin telefon. Îngrijorată că niciunul dintre ei nu răspunde la telefon, femeia a decis să își viziteze rudele. Astfel, aceasta a găsit în locuință corpurile neînsuflețite ale celor trei – al fostului vicepreședinte al „Gazprombank” și al soției acestuia, Elena, în aceeași cameră, iar corpul neînsuflețit al fiicei lor de 13 ani, Maria, a fost găsit într-o altă cameră.

Vladislav Avaev avea arme cu pușcă, cu țeava lină și limitate, a informat serviciul de presă al Direcției Principale a Gărzii Ruse pentru Regiunea Moscova.

„Potrivit Centrului de Licențiere și Permitere al Direcției Principale a Gărzii Ruse din Regiunea Moscova, bărbatul era proprietarul a 13 arme civile, inclusiv arme cu țintare, cu țeavă lină și cu arme limitate”, se arată în raport.

Departamentul Principal de Investigații al TFR din Moscova a deschis un dosar penal după ce trupurile fostului vicepreședinte al Băncii Gazprombank, Vladislav Avaev, în vârstă de 51 de ani, soția și fiica acestuia, au fost găsite într-un apartament din sud-vestul Moscovei.