(FOTO)Buzova a cerut o rambursare de la Chanel: „Nu mai vreau să fiu implicată în brandul nazist”

Victoria Muntean

Cu o zi înainte, pe internet au apărut informații că Chanel îi obligă pe ruși să refuze să poarte îmbrăcăminte și accesorii de marcă în Federația Rusă.

Olga Buzova, în vârstă de 36 de ani, a apelat la companie pe rețelele de socializare, îndemnând-o să returneze banii pentru gențile achiziționate.

Potrivit Olga Buzova, are mai multe genți și perechi de pantofi de la brandul francez, pe care a fost mereu bucuroasă să le cumpere pe bani câștigați cinstit și, de asemenea, i-a purtat cu mare plăcere.

,,Îmi amintesc cum la începutul anilor 2000 ai dedicat colecția ta frumoasei noastre țări. Și toate fashionistele lumii alergau după gențile tale limitate din acel sezon. Întotdeauna mi-am dorit o geantă cu brandul tău, pe care ai numit-o după femeia pe care o iubesc foarte mult – Prințesa Diana. În onoarea unei femei care a făcut atât de mult bine și care a susținut întotdeauna egalitatea și împotriva urii, precum și a rasismului. Acum încalci toate acestea forțându-te să semnezi niște hârtii nebunești. În calitate de cumpărător, am dreptul să fac ce vreau cu lucrul pe care l-am cumpărat din banii mei.”,  a spus Olga Buzova.

Buzova a remarcat că Chanel nu oferă cetățenilor ruși articole de troc pentru a „dicta unde și cum să le poarte”.

Le cumpărăm cu toții. Sau, mai degrabă, le-am cumpărat. Acum piața rusă este închisă pentru totdeauna Chanel. Gențile tale nu vor fi căutate nici la Sadovod. Sunt cetățean al Rusiei. Sunt mândru de originea mea. Sunt mândru că trăiesc în această țară. Și sunt extrem de jignit, că un brand cu aproape un secol de istorie este atât de ofensator pentru țara mea.”, a adaugat Buzova și totadă nu mai are de gând să cumpere lucruri de la brandul francez, din moment ce el nu vrea să o vadă clientul său, nepermițându-i să poarte lucruri în Rusia.