dd

DE ULTIMĂ ORĂ

(VIDEO) BREAKING NEWS! Un bloc cu nouă etaje din Otaci s-a prăbușit! Nu sunt victime

Un bloc cu nouă etaje s-a prăbuşit la Otaci. Din fericire nu sunt victime, întrucât locatarii au fost evacuați la timp.

Mai multe

mama, arestata, copil,poza, fotograf

O fotografie cu o poveste emoțională a șocat întreaga lume

Sâmbătă, 13 aprilie 2019, 18:29

Imaginea cu o fetiță honduriană care plânge în timp ce mama ei este percheziționată de un agent al poliției de frontieră americană a emoționat o lume întreagă și a fost aleasă "fotografia anului" în cadrul World Press Photo.

Imaginea a fost realizată în iunie 2018 de John Moore, fotograf al agentiei Getty și o arată pe Sandra Sanchez și pe fiica ei Yanela în momentul in care sunt reținute de polițiști, după ce au traversat ilegal frontiera dintre Statele Unite si Mexic.

"Puteam vedea frica pe fetele lor, in ochii lor", a marturisit fotograful pentru un post de radio american.

El a povestit ca a realizat fotografia in momentul in care Sandra Sanchez si-a lasat fetita din brate pentru a putea fi perchezitionata. Atunci copilul a inceput sa planga.

"Am pus un genunchi in pamant si aveam foarte putin timp la dispozitie inainte ca acest moment sa ia sfarsit. A fost pentru mine posibilitatea de a arata o imagine a umanitatii care, de cele mai multe ori, nu apare decat in statistici", a povestit fotograful in vrsta de 51 de ani, care realizeaza fotoreportaje la frontiera SUA cu Mexic de mai multe zeci de ani.