coronavirus

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Încă 22 de cazuri noi de coronavirus înregistrate în Republica Moldova. Bilanțul victimelor ajunge la 199

Încă 22 de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus au fost înregistrate în Republica Moldova în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, patru sunt de import, iar alte 18 cu transmitere locală. Astfel, bilanțul victimelor ajunge la 199. Anunțul a fost făcut astăzi de ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, după ședința Centrului Unic de Comandă. Printre cei infectați se numără și patru angajați medicali din cadrul Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” din capitală.

Mai multe

Prințul Charles, Marea Britanie

Prințul Charles, moștenitorul coroanei britanice, a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19

25-03-2020 11:06

Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, a fost testat pozitiv la COVID-19, a anunțat un purtător de cuvânt al Casei de Clarence.

În vârsta de 71 de ani, Prințul Charles are simptome ușoare, dar manifestă o stare bună de sănătate și a lucrat de acasă în ultimele zile.

Soția lui a fost, de asemenea, testată, dar rezultatul său a fost unul negativ. Cei doi s-au izolat la una din reședințele regale din Scoția. Regina Elisabeta a II-a nu mai este prezentă de zile bune la Londra, după ce s-a retras la Palatul Windsor pentru a fi ferită de pericol virusului.

„Testele au fost făcute în Aberdeenshire, îndeplinind criteriile de testare. Deocamdată e greu de spus de unde s-ar fi putut infecta prințul, având în vedere numărul mare de activități oficiale pe care le-a îndeplinit în ultimele săptămâni”, se precizează în comunicat.

Nu este cunoscut, până în prezent, dacă prințul Charles a intrat în contact cu mama sa în ultimele 14 zile. Nu a fost stabilit nici felul în care Prințul Charles a contractat infecția, dar este știut faptul că a avut mai multe evenimente publice în ultima perioadă.