ccc

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Încă 86 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în Republica Moldova. Bilanțul victimelor ajunge la 591

În ultimele 24 de ore au fost investigate 419 probe și confirmate 86 de cazuri de infecție cu noul coronavirus în Republica Moldova. Dintre acestea, 7 cazuri sunt de import și 79 cu transmitere locală.

Mai multe

pandemia de coronavirus.

Rusia își închide frontierele pentru cetățenii străini până pe 1 mai

17-03-2020 09:00

Federația Rusă își închide din data de 18 martie până pe data de 1 mai frontierele pentru cetățenii străini, în legătură cu pandemia de coronavirus.

Potrivit unui comunicat, premierul Mihail Mişustin a avertizat mai mulţi şefi de guverne în legătură cu intrarea în vigoare a acestei măsuri începând de miercuri de la miezul nopţii (marţi, 21.00 GMT) cu scopul de a proteja „sănătatea publică” în Rusia, care înregistrează la ora actuală 93 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus, scrie AGERPRES.

„Pentru a asigura securitatea statului, a apăra sănătatea publică şi a preveni propagarea infecţiei de coronavirus, guvernul rus a decis să restricţioneze temporar intrarea în Federaţia Rusă a cetăţenilor străini şi apatrizi”, a declarat Mişustin omologilor săi străini.

Decizia a fost luată astăzi de către Guvernul de la Moscova. Conform deciziei, excepție de la această măsură fac angajații misiunilor diplomatice și consulatelor din Rusia