De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 20 de ore

(VIDEO) ȘOCANT! Un tanc rusesc a trecut intenţionat peste o maşină în mers. Imagini dramatice surpinse în Kiev

Corina Bezer

Haos pe străzile din Kiev. Cu doar câteva ore în urmă, un tanc rusesc a intrat, în mod deliberat, într-o maşină care se afla în mers. Dintr-o singură lovitură, vehiculul a fost zdrobit la propriu de inamicii ruşi şi lăsat de izbelişte. Bărbatul care conducea autoturismul a rămas blocat între fiarele maşinii.

Bătrânul se deplasa cu mașina pe un bulevard din cartierul Obolon, din Kiev, când un tanc a venit peste el intenţionat. În imagini se vede cum tancul condus de ruși schimbă direcția de mers și se urcă peste mașină.

Ca prin minute, însă, şoferul de la volan a reuşit să scape cu viaţă. Pe imaginile postate pe reţelele sociale se vede cum bărbaţii adunaţi la faţa locului se chinuie să îl scoată pe bărbat dintre fiarele maşinii. Într-un final, aceştia reuşesc şi îi acordă bărbatului primul ajutor. Imaginile sunt de-a dreptul dramatice.