ddd

DE ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS// Focuri de armă la Strasbourg! Cel puțin o persoană a decedat

Cel puțin o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui schimb de focuri în Strasbourg, Franța. Potrivit oamenilor legii, tragedia ar fi avut loc la Târgul de Crăciun din oraș.

Mai multe

Elicopter prăbușit New York

VIDEO// Un elicopter s-a prăbușit în New York: Cinci persoane au murit

Luni, 12 martie 2018, 11:36

Un elicopter s-a prăbuşit la New York, iar cinci pasageri au decedat, pilotul reușind să supraviețuiască.

Aparatul, un model Eurocopter AS350, a început să prezinte o serie de probleme şi a căzut în jurul orei locale 19:00, potrivit Agenţiei Federale de Aviaţie (FAA).

Puţin după prăbuşire şi cu palele elicei încă în mişcare, elicopterul s-a răsturnat şi s-a scufundat în apele reci ale East River, în apropiere de insula Roosevelt, conform imaginilor accidentului difuzate pe reţelele sociale.

Într-o conferinţă de presă ţinută în apropierea locului incidentului, şeful corpului de pompieri din New York, Daniel Nigro, a precizat că pilotul a fost singurul care a reuşit să se salveze fără ajutor după căderea aeronavei.

Echipe de scafandri au fost trimise în căutarea celorlalţi pasageri, cărora, pentru a-i extrage din elicopterul scufundat, a trebuit să le fie tăiate centurile de siguranţă care îi ţineau prinşi de scaune.

Trei persoane au fost salvate în stare critică şi transportate imediat la un spital apropiat, dar s-au stins la scurt timp. Alte două au murit la faţa locului. Autorităţile nu au furnizat identitatea victimelor şi nici cetăţenia lor.