Vladimir Zelenski

(VIDEO) Zelensky îl cheamă pe Poroșenko la dezbateri pe Stadionul Olimpic din Kiev: „Vă dau 24 de ore”

Victoria Muntean

„Mă adresez către Petro Poroșenko. Mă chemați la dezbateri. Credeți că nu voi accepta, mă voi ascunde sau ignora. Nu. Eu nu sunt dumneavoastră în anul 2014. Eu vă accept provocarea. Iată condițiile mele: vă aștept pe Stadionul Olimpic, dezbaterile vor avea loc în fața cetățenilor, iar toate posturile TV vor avea acces să transmită live, toți jurnaliștii vor avea acces. Candidații sunt obligați să treacă un control medical și să prezinte cetățenilor că între ei nu sunt alcoolici și dependenți de droguri. Ucraina are nevoie de un președinte sănătos. În semn de respect către măcar a treia parte dintre alegători, sunteți obligat să spuneți că dezbaterile vor avea loc nu cu marioneta Kremlinului sau ai lui Kolomoiski, nu cu un clovn, dar cu candidatul la funcția de președinte al Ucrainei, Vladimir Zelenski. Vă dau 24 de ore. Gândiți-vă”, spune Zelensky în mesajul său.

A doua rundă de alegeri din Ucraina este programată pentru data de 21 aprilie, la care vor participa doi candidați – Vladimir Zelensky și Petro Poroșenko.

Amintim că, datele de la exit-poll au arătat că Vladimir Zelenski este liderul cursei prezidenţiale, iar Poroșenko va fi concurentul său în turul II al scrutinului.