Bianca Roșcovanu ODIP

Bianca Roșcovanu: „În familia mea mereu s-a simțit românește”

25-01-2019 15:19

Este activă și sigură că doar Unirea va aduce un trai mai bun pentru cetățenii Republicii Moldova. Atunci când are un scop, îl duce la bun sfârșit și luptă neîncetat pentru promovarea valorilor naționale românești. Vorbim despre Bianca Roșcovanu, care, în prezent, este vicepreședintele Asociației „UNIREA-ODIP”. Activista a oferit un interviu pentru Liber TV, la inițiativa președintelui Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, care și-a propus astfel să promoveze tinerii care stau la baza reîntregirii neamului românesc.

1. Pentru început, te rog să ne spui mai multe despre tine. Ce ar trebui să cunoască cititorii despre tânăra Bianca Roșcovanu?

Sunt elevă la Liceul Teoretic Orizont. Am avut și am mai multe hobby-uri și fiecare mi-au dat o anumită lecție de viață. Cred ca dacă munca pe care o faci devine un hobby atunci când ești cel mai fericit om de pe fata pământului.

FF

2. Te-ai remarcat prin implicarea foarte activă în Asociația „UNIREA-ODIP”. Ce te-a determinat să te alături acestei asociații?

În familia mea mereu se gândea și simțea românește și chiar din primele clipe petrecute în ODIP am înțeles ca destinul m-a condus aici. Zilele petrecute la ODIP le pot asocia cu niște amintiri plăcute din copilărie: cântecele lui Ion și Doina Aldea-Teodorovici, poeziile eminesciene inedite și istorie, multă istorie.

DD

3. În contextul alegerilor parlamentare, de ce crezi că este important ca unioniștii să fie prezenți în viitorul Legislativ?

Vocea poporului trebuie să fie auzită. An de an procentajul unioniștilor creste, iar glasul lor trebuie sa fie reprezentat în Parlament. Tinerii sunt cei care care fac schimbările. În ei constă viitorul nostru.

4. De ce îl susții pe președintele „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, în campania electorală?

Vlad Bilețchi este un entuziast care și-a dedicat viața valorilor noastre naționale. A demonstrat că orice lucru, oricât de greu nu ar fi, este posibil. Liniștit și calculat - anume așa ar trebui să fie un viitor deputat unionist. 

FF

FF

Menționăm că președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, va candida pe listele Partidului Liberal, dar și pe circumscripția numărul 26, care include sectoarele Centru și Buiucani.