f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

Cătălin Caldari

Cătălin Caldari: „Mesajul și segmentul unionist din cadrul societății trebuie să fie reprezentat în Parlament”

09-02-2019 18:25

„Mesajul și segmentul unionist din cadrul societății trebuie să fie reprezentat în Parlament”. Declarația aparține tânărului de 19 ani, Cătălin Caldari. Acesta se implică activ în cadrul mișcării unioniste și conștientizează că viitorul trebuie să fie în România Mare. Activistul a oferit un interviu pentru Liber TV, la inițiativa președintelui Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, care și-a propus astfel să promoveze tinerii care stau la baza reîntregirii neamului românesc.

1. Pentru început, te rog să ne spui mai multe despre tine. Ce ar trebui să cunoască cititorii despre Cătălin Caldari?

Am 19 ani și sunt student la Facultatea de Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative, USM. Sunt un ferm susținător și promotor al reîntregirii teritoriale, identității și valorilor naționale românești.

2. Te-ai remarcat prin implicarea activă în Asociația „UNIREA-ODIP”. Ce te-a determinat să te alături acestei asociații?

Asociația „UNIREA-ODIP” reprezintă un mediu asociativ care împărtășește valori și viziuni similare cu propria mea convingere, motiv care a stat la baza alăturării în asociație și care m-au determinat să promovez mai perseverent mișcarea unionistă.

3. În contextul alegerilor parlamentare, de ce crezi că este important ca unioniștii să fie prezenți în viitorul Legislativ?

Prezența unioniștilor în Parlament are o importanță semnificativă, deoarece mesajul și segmentul unionist din cadrul societății trebuie să fie reprezentat în Parlament de către reprezentanții veritabili ai unionismului, care sunt singurii exponenți competenți de a propune inițiative legislative menite să contribuie consecvent la înfăptuirea unității naționale. Mai mult, prezența în viitorul Legislativ este imperioasă, pentru evitarea acordării votului unionist de către electoratul unionist reprezentanților politici care nu-și asumă dezideratul politic și ideologic al unioniștilor ce riscă să nu fie reprezentați în Parlament.

4. De ce îl susții pe președintele „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, în campania electorală?

Susținerea acordată lui Vlad Bilețchi în campania electorală se datorează faptului că Vlad este un susținător fervent al cauzei naționale și posedă totalitatea calităților morale și aptitudinilor cognitive necesare reprezentării unioniștilor în viitorul Legislativ.

dd

Menționăm că președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, va candida pe listele Partidului Liberal, dar și pe circumscripția numărul 26, care include sectoarele Centru și Buiucani. 

dd