f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

Cătălin Vacarciuc

Cătălin Vacarciuc: „Unioniștii fac parte din acest stat și merită să fie reprezentați în Parlament”

03-02-2019 13:43

„Unioniștii fac parte din acest stat și merită să fie reprezentați în Parlament”. Este opinia tânărului Cătălin Vacarciuc, elev în clasa a XII-a la Liceul „Onisifor Ghibu” din Chișinău. Activistul a oferit un interviu pentru Liber TV, la inițiativa președintelui Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, care și-a propus astfel să promoveze tinerii care stau la baza reîntregirii neamului românesc.

1. Pentru început, te rog să ne spui mai multe despre tine. Ce ar trebui să cunoască cititorii despre Cătălin Vacarciuc?

Sunt elev în clasa a 12 A, profil umanist în IPLT „Onisifor Ghibu”. Am 18 ani și am mai multe hobbyuri: șahul, luptele și cititul.

2. Te-ai remarcat prin implicarea activă în Asociația „UNIREA-ODIP”. Ce te-a determinat să te alături acestei asociații?

Fiind deținător al intelectului, am sesizat adevărul despre geneza nației noastre. Astfel m-am motivat să fac parte din familia unionistă „UNIREA-ODIP”. 

dd

3. În contextul alegerilor parlamentare, de ce crezi că este important ca unioniștii să fie prezenți în viitorul Legislativ?

După părerea mea, Parlamentul este locul central al statului unde trebuie să fie reprezentați toți oamenii,nu doar cei comozi statului. Unioniștii fac parte din acest stat și merită să fie reprezentați în Parlament, deoarece efortul depus de ei este monumental. Școala din Taraclia reparată, Cimitirul Eroilor, sunt acele argumente ce deja dau culoarea verde unioniștilor în Parlament.

dd

4. De ce îl susții pe președintele „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, în campania electorală?

Pe Vlad îl cunosc nu de foarte mult timp, însă acțiunile și fermitatea cu care vorbește despre probleme și soluțiile lor m-au decis să-l susțin. El are verticalitate și poate sparge orice perete dacă și-a pus un scop. TRĂIASCĂ NAȚIA!

dd

dd

Menționăm că președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, va candida pe listele Partidului Liberal, dar și pe circumscripția numărul 26, care include sectoarele Centru și Buiucani. 

dd