ff

Cristina Codreanu: „Vrem să avem șansa de a aplica practic necesitățile poporului român”

24-01-2019 17:59

Este tânără, curajoasă și știe ce vrea de la viitor. Nu cedează în fața provocărilor și luptă pentru realizarea scopurilor sale. Vorbim despre Cristina Codreanu, o tânără de 17 ani, care se implică activ în mișcarea unionistă. Activista a oferit un interviu pentru Liber TV, la inițiativa președintelui Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, care și-a propus astfel să promoveze tinerii care stau la baza reîntregirii neamului românesc.

1. Pentru început, te rog să ne spui mai multe despre tine. Ce ar trebui să cunoască cititorii despre tânăra Cristina Codreanu?

Am 17 ani și învăț în IPLT „Onisifor Ghibu”. Sunt pasionată de arta poeziei și cred că lumea poate fi schimbată spre bine, dacă începem aici și acum, dacă începem în a ne schimba pe noi.

2. Te-ai remarcat prin implicarea foarte activă în Asociația „UNIREA-ODIP”. Ce te-a determinat să te alături acestei asociații?

M-am alăturat Asociației „UNIREA-ODIP” fiind tentată de ambiția și curajul emanat de membrii acesteia. Niște tineri cu suflet mare, gata să ajute și să lupte pentru cauza națională.

dd

3. În contextul alegerilor parlamentare, de ce crezi că este important ca unioniștii să fie prezenți în viitorul Legislativ?

E necesar să ne unim forțele și să tindem spre a ajunge în Parlament, pentru a ne asigura că Unionistii vor avea o voce în următorii 4 ani. Vrem să avem șansa de a aplica practic necesitățile poporului român, să fim ascultați și ajutați. Avem atât de mulți "experți" în politică ce condamnă de ani buni politicienii. Avem atâta lume ce strigă că "tinerii sunt viitorul". Avem atâția tineri ce vor schimbări radicale.

4. De ce îl susții pe președintele „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, în campania electorală?

Dintr-o părere subiectivă, dar sinceră, eu cred că Vlad Bilețchi e candidatul ce corespunde cerințelor majorității. E tânăr, energic și obsedat de înfăptuirea unirii. Cred cu certitudine că un tânăr ca el va lupta până la capăt, ținându-se tare în fața manipulărilor și escrocheriilor ce urmează a-l ataca.

s

Menționăm că președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, va candida pe listele Partidului Liberal, dar și pe circumscripția numărul 26, care include sectoarele Centru și Buiucani.