f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

Dorina Mazgras

Dorina Mazgras: „Vreau să avem înapoi Țara Întreagă”

30-01-2019 16:03

„Vreau să avem înapoi Țara Întreagă”. Este dorința cea mai mare a Dorinei Mazgras, o tânără mămică, care se implică activ în mișcarea unionistă. Activista a oferit un interviu pentru Liber TV, la inițiativa președintelui Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, care și-a propus astfel să promoveze tinerii care stau la baza reîntregirii neamului românesc.

1. Pentru început, te rog să ne spui mai multe despre tine. Ce ar trebui să cunoască cititorii despre tânăra Dorina Mazgras?

Mă numesc Dorina și sunt Unionistă! Sunt tânără mămică, ceea ce deloc nu-mi încurcă scopului meu - reîntregirea neamului românesc spre care tindem împreună cu echipa. Sunt pasionată de voluntariat, ador să ajut oamenii, să cunosc oameni și lucruri noi. Sunt pedagog social.

dd

2. Te-ai remarcat prin implicarea activă în Asociația „UNIREA-ODIP”. Ce te-a determinat să te alături acestei asociații?

Cum am mai spus, sunt pasionată de două lucruri: voluntariatul și Unirea. Asociația „UNIREA-ODIP” le îmbină pe ambele. Așa am găsit evenimentele asociației și am decis să merg să văd. Mi-a plăcut! Am întâlnit în echipă un băiat din satul meu (Andrei Iurco). Am decis să mă alătur și eu. Sunt aici și nu regret! Suntem o echipă unică și frumoasă!

dd

3. În contextul alegerilor parlamentare, de ce crezi că este important ca unioniștii să fie prezenți în viitorul Legislativ?

Consider versurile lui Grigore Vieru cel mai oportun răspuns la această întrebare. Este important ca și tinerii unioniști să fie prezenți în viitorul Parlament pentru că „Vrem să trăim sub stea albastră, Cum inimii îi place, Latinei inimi cum îi place...”

4. De ce îl susții pe președintele „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, în campania electorală?

Știu că Vlad Bilețchi este persoana care muncește zi și noapte pentru idealul nostru al tuturor -Marea Unire! El este persoana alături de care vreau să lupt, pentru ca să avem înapoi țara întreagă! Același sânge, aceeași țară, români am fost cu toți odinioară! Îl susțin pe Vlad Bilețchi pentru că în pieptul său bate o inimă de român!

D

Menționăm că președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, va candida pe listele Partidului Liberal, dar și pe circumscripția numărul 26, care include sectoarele Centru și Buiucani. 


DDD