f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

Mădălina Papuha

Mădălina Papuha: „Pot spune cu certitudine că sunt româncă”

31-01-2019 13:41

Este o tânără curajoasă și cu planuri mărețe pentru viitor. Vorbim despre Mădălina Papuha, voluntară a Asociației „UNIREA-ODIP”, care simte românește și luptă neîncetat pentru idealul național. Activista a oferit un interviu pentru Liber TV, la inițiativa președintelui Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, care și-a propus astfel să promoveze tinerii care stau la baza reîntregirii neamului românesc.

1. Pentru început, te rog să ne spui mai multe despre tine. Ce ar trebui să cunoască cititorii despre Mădălina Papuha?

Am 16 ani și sunt elevă a Liceului Teoretic „Spiru Haret”. Cuvântul ce mă caracterizează cel mai mult ar fi - libertatea. Consider ca unionismul este cheia spre a mă simți liberă În țara mea, a-mi vorbi limba, a păstra tradițiile și integritatea. Îmi dedic o bună parte din timpul liber făcând voluntariat, datorită voluntariatului pot face schimbări radicale în societatea noastră. În familia mea mereu s-a simțit românește, și pot spune cert că mă consider româncă!

2. Te-ai remarcat prin implicarea activă în Asociația „UNIREA-ODIP”. Ce te-a determinat să te alături acestei asociații?

Chiar dacă fac parte din echipa ODIP de puțin timp, din primele clipe petrecute aici, am înțeles că îmi este destinat sa fac parte din această organizație unionistă. Din primele clipe am simțit ca unionismul este cheia ce ma definește, iar echipa a devenit a doua familie ce mi-a demonstrat că doar uniți putem schimba societatea spre bine. Evenimentul ce m-a marcat cel mai mult a fost Marșul Unirii din 1 decembrie, amalgamul de sentimente pe care l-am resimțit la marș a pus fundamentul dorinței mele ca unirea sa devină un lucru real.

3. În contextul alegerilor parlamentare, de ce crezi că este important ca unioniștii să fie prezenți în viitorul Legislativ?

Tinerii sunt viitorul nostru. Avem nevoie de tineri în Parlament, tineri informați, cu viziuni noi, ce pot face la sigur schimbări radicale. Tinerii au obosit sa fie auziți doar în stradă și la manifestații, avem nevoie de voci unioniste în Parlament!

4. De ce îl susții pe președintele „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, în campania electorală?

Vlad Bilețchi este un tânăr ce dă dovadă de curaj și perseverență, își dedică timpul promovând valorile naționale și pot spune cert că va promulga legi în avantajul unirii, nimic nu-i va sta in cale. Nu va descuraja niciodată unioniștii.

dd

Menționăm că președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, va candida pe listele Partidului Liberal, dar și pe circumscripția numărul 26, care include sectoarele Centru și Buiucani. 

dd