f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

Monica Babin

Monica Babin: „Mereu am știut că sunt un urmaș al neamului românesc”

05-02-2019 17:18

„Mereu am știut că sunt un urmaș al neamului românesc”. Este declarația patriotică a Monicăi Babin, o adolescentă care luptă pentru România Mare. Activista a oferit un interviu pentru Liber TV, la inițiativa președintelui Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, care și-a propus astfel să promoveze tinerii care stau la baza reîntregirii neamului românesc.

1. Pentru început, te rog să ne spui mai multe despre tine. Ce ar trebui să cunoască cititorii despre Monica Babin?

Am 16 ani și sunt elevă la IPLT „Principesa Natalia Dadiani”. Îmi place foarte mult să citesc și să mă remarc prin diferite activități ce mă definesc. Dacă ar fi să mă caracterizez printr-un singur cuvânt ar fi încăpățânare și anume faptul că tot ceea ce îmi propun duc la bun sfârșit. 

2. Te-ai remarcat prin implicarea activă în Asociația „UNIREA-ODIP”. Ce te-a determinat să te alături acestei asociații?

Mereu am știut că sunt un urmaș al neamului românesc, din primele clipe petrecute în ODIP am înțeles că locul meu este aici între acești oameni frumoși și plini de încredere. Doar împreună vom reuși.

3. În contextul alegerilor parlamentare, de ce crezi că este important ca unioniștii să fie prezenți în viitorul Legislativ?

Prin cuvintele poporului mereu se înțelege doar adevărul, de aceea eu cred că tinerii unioniști trebuie să aibă loc în Parlament. Doar așa viitorul nostru poate fi unul prosper. 

4. De ce îl susții pe președintele „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, în campania electorală?

 Vlad Bilețchi este un tânăr exemplu pentru întreaga societate, care își dedică viața problemelor noastre naționale. De aceea cred că ar trebui sa fie auzită și vocea sa în Parlament. 

dd

Menționăm că președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, va candida pe listele Partidului Liberal, dar și pe circumscripția numărul 26, care include sectoarele Centru și Buiucani. 

dd