covid

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Zi neagră pentru Republica Moldova. Într-o singură zi au decedat 11 persoane din cauza COVID-19

11 persoane au decedat doar într-o singură zi din cauza noului tip de coronavirus. Astfel, bilanțul deceselor a ajuns la 261. În același timp, potrivit Ministerului Sănătății, încă 54 de cazuri noi au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, după procesarea a 478 de teste de laborator. 53 cazuri cu transmitere locală și 1 caz de import (Federația Rusă). De la începutul pandemiei, în Republica Moldova au fost confirmate 7147 de cazuri de COVID-19.

Mai multe

Valeria Pavlusi

Valeria Pavlusi: „Visez ca cele două maluri ale Prutului să facă parte din același stat - România”

04-02-2019 18:07

Este o tânără ambițioasă, deșteaptă și curajoasă. Vorbim de Valeria Pavlusi, o tânără de 16 ani, pentru care visul cel mai mare este să trăiască într-o Țară mare și unită. Activista a oferit un interviu pentru Liber TV, la inițiativa președintelui Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, care și-a propus astfel să promoveze tinerii care stau la baza reîntregirii neamului românesc.

1. Pentru început, te rog să ne spui mai multe despre tine. Ce ar trebui să cunoască cititorii despre Valeria Pavlusi?

Am 16 ani. Sunt studentă al Centrului de Excelență în Economie și Finanțe, făcând de mic copil studiile în limba română. În timpul liber, acord ajutor ca voluntar, animalelor fără adăpost.

dd

2. Te-ai remarcat prin implicarea activă în Asociația „UNIREA-ODIP”. Ce te-a determinat să te alături acestei asociații?

Unionismul are o bază necesară, o tendință de a promova ideea Unirii. Visez din nou cele două maluri ale Prutului să fie într-un Stat -  România!

d

3. În contextul alegerilor parlamentare, de ce crezi că este important ca unioniștii să fie prezenți în viitorul Legislativ?

Unioniștii sunt cei mai sinceri, înțelepți, educați, patrioți și viitorul ne aparține nouă, generației tinere. 

dd

4. De ce îl susții pe președintele „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, în campania electorală?

Vlad Bilețchi își iubește țara, luptă pentru Reunirea Basarabiei cu România. România este o țară de frumuseţe rară și ea le aparține părinților și buneilor, cărora le-au luat cândva acest teritoriu. Mulți din ei nu mai sunt în viață, dar eu voi fi cu inima împăcată că, susținând UNIREA, și când ea se va înfăptui, se va întoarce ceea ce lor li s-a luat.

dd

dd

Menționăm că președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, va candida pe listele Partidului Liberal, dar și pe circumscripția numărul 26, care include sectoarele Centru și Buiucani. 

dd