Anatol Şalaru

Anatol Şalaru: Eu voi vota pentru Maia Sandu

Corina Bezer

Ministrul Apărării a precizat că venirea lui Dodon la putere va transforma Republica Moldova într-un pion al Moscovei şi astfel va perpetua statul nefuncţional. Totodată, potrivit acestuia, orice absenţă de la vot va fi un vot acordat lui Igor Dodon.

Stimati prieteni,

Primul tur al alegerilor pentru functia de presedinte al Republicii Moldova a trecut si, chiar daca pentru PL rezultatele nu au fost cele asteptate, lupta merge mai departe. Astazi batalia pentru valorile democratiei europene, pentru un stat de drept in slujba oamenilor si nu al oligarhiei sunt reprezentate de Maia Sandu. Ca ministru al apararii va pot spune ca venirea lui Igor Dodon la putere va transforma Republica Moldova intr-un pion in mana Rusiei și îl va folosi pentru a lovi atat in Ucraina cat si in Romania. Venirea lui Igor Dodon la putere inseamna nu doar reorientarea strategica a Republicii Moldova dar si perpetuarea statului nefunctional. Sunt ministru in actualul guvern și stiu ca nu toate lucrurile sunt cum ar trebui si ca este loc de mai bine. Un presedinte dedicat reformelor institutionale, profunde este ceea ce are astazi nevoie Republica Moldova.
In acest context fac apel la toti membrii Partidului Liberal, la simpatizantii nostrii si la toti cetatenii Republicii Moldova sa iasa la vot pe data de 13 noiembrie si sa-i acorde votul Maiei Sandu. Orice absenta de la vot este un vot dat lui Igor Dodon. Eu voi vota pe data de 13 noiembrie pentru Maia Sandu. 
Cu Dumnezeu inainte!

Precizăm că turul II al alegerilor prezidenţiale va avea loc pe data de 13 noiembrie 2016.